Danial Hakeem : Please follow me : )

Please Follow Me : )

Sunday, 29 January 2012

Sakit Hati !

Sial lah kau .. Kau hina aku, kau kutuk aku mcm2, kau ingat diri kau hebat sgt lah ! Kau tengok cermin la weyh .. Jgn nk kutuk, hina aku sgt lah .. Kau ingat diri kau dh perfect sgt ke ? Adoyai .. Cbe tengok cermin hari2, tengok muka kau sendiri kt cermin, dh perfect ke ? Klau blum cukup perfect jgn nk hina, kutuk aku sgt lah ! Bodoh ! Mcm sial jee kau .. Bodoh ! -,-

Saturday, 28 January 2012

Tentang di sekolah :D

Perh .. Best bhai .. msuk form 2 nie .. First, aku x jd ktua klas lg la .. Haha :D ( Bangga jap ) .. Haha .. Second, aku dapat azan Zohor dan Asar stiap hari Selasa tau .. ( Tp x confirm btul2 lg ) .. Third, ade la sorang bdak form 1 nie .. Stiap kali hari Jumaat, lpas bacaan Yaasin msty nk usha aku jee .. Padahal aku x knal dye sgt :D .. Klas ape pown aku x thu bhai .. Haha .. Forth, perhh .. Bdak2 form 1 x kesah lelaki or perempuan sume comel2 kn ? Haha :D .. Ade yg cun .. ( Perempuan ) .. Ade yg hensem en .. ( Lelaki ) .. Haha .. And ~ Lastly, goodbye ! Aku x thu nk ckp ape dahh .. :D .. So, ape dye guys ? Assalamualaikum.

Sunday, 4 December 2011

Bosan -,-

Bosan giler ! X tau nk bt ape nie. Haih ~ ~ ~ Klau sape2 ade idea, bgthu la aq ape yg aq patot bt wktu cuti2 skola nihh .. ^_^

Sunday, 31 July 2011

Rentap Futsal SMK Lembah Keramat ~ ( 31 Julai 2011 ) :)

Best glerr ~!! Haha, x boring kowt. Nme team aq Wira Muda FC. Hehe,.. comel kn ?? Haha, kteorg msuk sparuh akhir !! Tp sdyh :( sbb x dapat msuk final !! Tp kn, sbelum tu, aq target dpt tempat ketiga. Hmm,.. tp x dapat laa. tempat ke empat bley lah. Tp yg paling best, aq jaringkan goal !! Haha !! poyo glerr !! Ni lagu 1, Abdul Hakim ckp diri dye ni mcm Safee Sali !! Haha !! :D

Friday, 29 July 2011

Bru update Blog

Assalamualaikum ,... Hey korang, mcm mne nk gne blog nie ?? X faham la. Biase la, budak x hebat lg kn gne blog nie. Aq harap korang bley ajar aq gne blog yerr.